Co pro drahého k Vánocům?

Co pro drahého k Vánocům?>

Stále přemýšlíte, čím obdarovat na Vánoce svého nejdražšího? Pokud ho nechcete "odbýt" něčím praktickým (ponožkami), toužíte po originalitě (něco víc než jen kosmetický balíček) a zároveň mu chcete nenápadně naznačit, že rozumíte jeho potřebám a touhám (prostě chcete sáhnout po něčem jiném než plyšovém medvídkovi s nápisem "I love you "), jste tady správně. Prozradíme vám 6 nejžhavějších mužských dárkových kategorií roce 2014.

Hračky pro dospělé

Muži zůstávají věčně dětmi. Tedy alespoň zčásti. Mějte to na paměti i při výběru dárku. Co takhle sáhnout po moderní společenské hře? Nic nezkazíte ani stolními hrami, jako fotbal, kulečník či hokej. Nemusí jít hned o nadrozměrné velikosti. Existují i jejich zmenšené verze. Pokud má rád, tak jako ten můj, Playstation, nová počítačová hra do sbírky se mu jistě hodí. Ne všechny hry musí být střílečky a honičky. Pokud vyberete správně, hra může také rozvíjet prostorovou představivost či motorické a intelektuální schopnosti.

Feedo poznámka: Sama se však musíte vyzbrojit extra dávkou trpělivosti a pevných nervů. Je totiž možné, že pokud budete od partnera něco chtít, budete si na to muset počkat. Bude mít totiž právě rozehraný level.

isifa_169280252

Elektronické "hračky"

Navazují na předchozí bod. Muži totiž milují i nejnovější technologické vychytávky. Mobily s nejnovějšími funkcemi. Možná váš partner už delší dobu touží po novém iPadu, elektronické čtečce knih, tabletu anebo by rád vyměnil foťák do kapsy za nějakou tu zrcadlovku? Co takhle nejnovější model holícího strojku? Právě Vánoce jsou perfektní příležitost, jak mu splnit jeho přání.

Sexy plán

Nebo také dárek pro něj i pro vás. A tedy provokativní spodní prádlo či nějaký ten sexy kostýmek. Tím rozhodně nic nezkazíte. Soukromý vánoční dárek za dveřmi ložnice můžete okořenit erotickým představením nebo alespoň dárek - samu sebe - zabalit do velké červené mašle. Věřte nám, toto vaše polovička jistě nečeká! O to větší bude její potěšení.

Pokud ale upřednostňujete raději hmotné dárky, máme pro vás řešení i v takové situaci. Nahoďte se do svůdného prádélka a nafoťte několik záběrů. Ty pak můžete v počítači upravit a vyrobit z nich pohlednici. Fantazie se meze nekladou. Z horkých fotek můžete vyrobit i podložku pod myš či hrnek.

Feedo poznámka: Takový, ze kterého bude pít pouze on a v kuchyni bude uložen mimo dosah mladších ročníků. :)

841006.TIF

Nehmotný dárek

Zážitky místo hmotných dárků jsou dnes in. Proč tedy nesáhnout po takových bláznovstvích jakým je let balonem, seskok padákem, jízda na ferrari či v rozbahněném lese v džípu, kurz potápění, bungee...? Že to není nic pro vašeho drahého? Tak potom zkuste místo adrenalinu raději relax. Saunu, masáž, poznávací zájezdy či prostě dovolenou. A pokud mu dopřejete víkendový pobyt v relaxačním centru (pro vás oba) "zabijete" dvě mouchy jednou ranou.

Feedo poznámka:   Vše, co souvisí s odpočinkem vždy přijde vhod.

Dovolená

Pokud se tedy rozhodnete pro zážitek místo hmotného dárku, můžete myslet prakticky a zvolit dovolenou. Buď si vyberete z akčních nabídek, kterými se budou před Vánocemi předhánět mnohé letecké společnosti, nebo vsaďte na first minute nabídky a opět tím "zabijete" dvě mouchy jednou ranou, protože sami sebe ušetříte od lámání si hlavy nad dovolenou, které by vás čekalo za pár měsíců.