Co muži na ženách nenávidí?

Co muži na ženách nenávidí?>
Přemýšleli jste někdy nad tím, co nemohou muži na ženách vystát? Schválně, tipnete si, které naše zlozvyky je dokážou rozpálit doběla? Proběhl průzkum, kterého se účastnilo více než dva tisíce mužů a otázka byla velmi prostá: „Jaký je podle vás nejodpudivější zlozvyk vašich partnerek?“ Možná se budete divit, kvůli čemu jejich citlivé dušičky trpí a co na ně funguje doslova jako červený praporek na býka. 7 nejhorších ženských „prohřešků“ (podle mužů)
  • Vlasy v odtoku vany nebo umyvadla – jdou si umýt ruce nebo se vykoupat a dřív než cokoli jiného musí tahat z odpadu vaše vlasy. Uznejte, že je to jistě nepříjemné, ale copak za to můžete?
  • Oblečení rozházené po zemi – zůstává záhadou, proč je rozčiluje něco, v čem sami vynikají. Ženy alespoň nenechávají poházené po zemi své spodní prádlo, dokonce ho ani necpou do gauče!
  • Ustřižené nehty na podlaze – tohle udělá asi málokterá žena úmyslně. Většinou vám ve snaze po sobě ten nepořádek uklidit, nějaký ten nehtík upadne nebo ulítne a vy ho přehlédnete.
  • Lakování nehtů v obýváku – pravda je, že není asi úplně příjemné, když místnost provoní závan odlakovače a rychleschnoucího laku. Dejte si předsevzetí, že si budete nehty lakovat v době, kdy není partner doma.
  • Nadměrná plynatostněco podobného by nebylo vhod nikomu. Nicméně jde o přirozenou reakci těla, kterou není možné vždy ovládnout. Buďte ohleduplní k sobě navzájem a snažte si ulevovat na toaletě.
  • Chorobná čistotnostže prý ženy nevědí, co chtějí? A co muži! Jednou si stěžují na nečistotu a pak jim zas vadí, když uklízíte. Každopádně nic se nemá přehánět. Kvůli drobečku se ještě svět nezbořil.
  • Neustále přemisťování věcíkdo ví proč, ale většina žen má v sobě nějaký zvláštní gen, který je nutí jednou za čas přestěhovat hrnce z jedné skřínky do druhé a knihovnu posunout o metr dál. Změna je život, no ne?
Více než polovina všech dotázaných mužů uvedla, že s ženou, která by takové zlozvyky měla, by rozhodně žít nemohlo. Více než třicet procent by se snažilo přimět partnerku k nápravě a jen dvanáct procent by zkusilo naučit se s tím žít. Jak je vidět, muži jsou k našim drobným „prohřeškům“ mnohem méně tolerantní než my k nim. Vadí jim špína O mužích se většinou tvrdí, že nebýt žen, libovali by si s gustem ve svém nepořádku. Nyní se však ukazuje, že to nebude tak docela pravda. Nečistota a nepořádek jim skutečně vadí. Boří se tak zaběhnuté představy, že muži jsou tak trochu „čuňátka“. Překvapivým dojmem působil i výsledek zmiňovaného průzkumu – většina mužů by nesnesla ženské prohřešky týkající se koupelny. Psychologové si tak položili otázku, jestli by oddělené koupelny nebyly nakonec klíčem ke spokojenému vztahu. Také nejsou svatí Zatímco muži ukázali, že pro ženské prohřešky pochopení nemají a netají se ani tím, že by některé z nich mohly být důvodem k rozchodu, ženy většinou na jejich zlozvyky rezignují, přehlížejí je, uklidí, nebo věci odnesou. A že se nejedná o žádné maličkost dokazují nejčastěji uváděné zlozvyky mužů, které ženy přivádějí na pokraj nervového vyčerpání. A co přesně ničí něžnější část lidstva? Neuklizené špinavé nádobí, nadměrná plynatost, neudržování čistoty v koupelně vedoucí až k vytváření plísní, neustále zvednuté záchodové prkénko, oblečení poházené po zemi apod. Čím vy štvete svého muže? :D