Čistá a bezpečná domácnost

Čistá a bezpečná domácnost>
S příchodem miminka se stává čistá domácnost každodenním tématem. Děti neobjevují svět pouhým lehkým sáhnutím na předmět, ale rády věci berou do ruky a ochutnávají je pusou, kde mají největší koncentraci nervových zakončení. Zabránit jim v okusování a ožužlávání vlastního oblečení, volně položených předmětů, ale i hran nábytku, je pak nadlidský výkon. O to víc bychom se měli zaměřit na obsah čisticích prostředků, které používáme k umývání ne jen dětských hraček a potřeb, ale také podlahy, nádobí a vybavení v našem domově. Běžné chemické čisticí prostředky obsahují aromatické a konzervační látky, které jsou silnými alergeny a můžou způsobovat vyrážku. Dezinfekční přísady a účinné látky v těchto čističích ničí některé druhy bakterií, jež jsou prospěšné pro naše zdraví, a jejich absence v domácnosti může být příčinou oslabení imunitního systému. Všechny zmíněné škodlivé látky navíc pronikají do povrchových a spodních vod, kde ničí vodní organismy.

Jak na čistou a současně bezpečnou domácnost?

Vyzkoušet můžete ekologické čisticí prostředky, které jsou skvělou alternativou k běžným prostředkům a navíc nezatěžují životní prostředí. Takzvaným zeleným průkopníkem se stala německá značka Frosch, která se zaměřuje na ochranu životního prostředí a složení jejich výrobků spoléhá na časem prověřené látky jako jsou soda, ocet a citrón, které znaly a používaly už naše babičky.

Co na koupelnu a kuchyň

Frosch Hygienickým čističem Levandule a WC gelem Levandule máte koupelnu čistou a proveňou během chvilky. Anebo s novou malinovou řadou, která využívá síly malinového octa pro odstranění stop po vodním kameni a neodolatelně krásně voní. V kuchyni jistě oceníte Frosch Hygienický čistič lednic a jiných kuchyňských povrchů, který si hravě poradí i se silnou mastnotou a je vhodný pro použití všude tam, kde připravujete anebo uchováváte potraviny. TIP: Pokud jste zastánce nepřekonatelné čisticí síly octa, je pro vás správnou volbou Frosch Univerzální octový čistič. Poradí si nejen s vodním kamenem, ale také s plísněmi či zaschlými zbytky mastnoty.

Péče o dětské oblečení a dětské potřeby

Pro péči o vaše nejmenší vyvinul Frosch speciální řadu produktů baby, která je hypoalergenní a šetrná i k nejcitlivější pokožce.

Čistá domácnost bez kompromisů pro vás i vaše děti.