Baby Holding představuje luxusní společníky na cesty

Baby Holding představuje luxusní společníky na cesty>
Pokud chcete ve světě miminek hledat nějaké zajímavé produkty narazíte jistě na nabídku značek a výrobků společnosti BABY HOLDING, tedy na kočárky, autosedačky nebo funkční hračky. Dnes se podíváme na ty nejzajímavější z nich.

Exkluzivní kočárky z Anglie

egg Nejexkluzivnější značkou v sortimentu je anglická značka kočárků Egg, kterou si oblíbily i mnohé celebrity v České a Slovenské republice jako je například modelka a moderátorka Hana Reinders Mašlíková, nebo herečka slovenského původu Andrea Růžičková - Kerestešová. Obě tyto maminky si našly velmi osobní vztah ke značce Egg, a to nejenom pro perfektní užitné vlastnosti těchto kočárků, ale také pro jejich jedinečný design, kvalitu zpracování a použití exkluzivních materiálů. Egg přišel na trh s něčím, co je opravdu ojedinělé - speciální „tru-ride“ technologie, která umožňuje velmi komfortní jízdu srovnatelnou s nafukovacími koly, avšak kolečka tohoto kočárku nikdy nemohou mít defekt a jsou vhodná i do terénu. Jedinečné je také skládání kočárku, ze kterého můžete v případě, že máte dvě děti narozené rychle po sobě, udělat pomocí adaptérů obratem sourozenecký kočárek. Egg se rychle zařadil mezi prémiové značky a dokázal rozvířit nudné vody top značek, které dlouhé roky kromě jiných barev nepřicházely s ničím novým. Stejný výrobce, který vyrábí značku Egg, společnost BabyStyle, nabízí na našem trhu i velice oblíbenou značku OYSTER, která je známá především díky kočárku OYSTER Zero, který se svou vysokou mobilitou, dobrou skladností a výbornými jízdními vlastnostmi rychle zařadil mezi top kočárky na trhu pro děti až do 3 let. Svou velikostí vás opravdu šokuje. OYSTER navíc v letošním roce přichází z celou řadou nových produktů, které budou velmi dobře navazovat na úspěch předešlých výrobků.

Parťáci na cesty (i do letadla)

Mezi největší značky v oblasti kočárků patří také francouzská značka BABYZEN, tedy výrobce prvního kočárku, který zbořil všechny mýty v cestování s dítětem. Tento kočárek, který díky své velikosti, respektive malosti, po složení odpovídá parametrům 90 % všech leteckých společností na příruční zavazadlo, můžete vzít přímo na palubu letadla a vaše dítě může být v kočárku až do poslední minuty před nástupem na palubu. Jeho skladnost a koncept zaujal letecké společnosti natolik, že například letecký dopravce AIR FRANCE jej nabízí jako zboží na svém e-shopu a v letošním roce vznikla dokonce limitovaná edice AIR FRANCE design. Když jsme u Francie, tak je tu ještě jeden fenomenální produkt z nabídky tohoto distributora, a to je kousátko a legendární hračka v jednom - žirafa Sophie! Věděli jste, že se Sophie vyrábí stejnou ruční metodou z přírodního kaučuku a přírodního barviva už 57 let a že jen ve Francii se tohoto výrobku prodá více než 2 milióny kusů ročně? Proč tomu tak je? Je jedinečná. Jde o hračku, která podporuje rozvoj a vnímání všech smyslů dítěte a zároveň slouží i jako praktické kousátko, neocenitelné zvláště v době, kdy rostou dítěti zoubky. Navíc jde o eko výrobek. Ve spojitosti s francouzskou žirafou tu máme ještě jednu značku z Francie, a to RENOLUX, který nyní na trh vypustil krásnou kolekci s licencí Sophie la girafe, tedy s motivy této legendy. Kromě bezpečných autosedaček splňujících přísné normy je značka RENOLUX producentem dalších velmi funkčních výrobků jako jsou jídelní židličky, lehátka a postýlky. BABY HOLDING není pouze další společnost na trhu výrobků pro děti, ale to jsou hlavně lidé, kteří za touto značkou stojí a vybírají jen to, co se jim samotným opravdu líbí. Výsledkem je tak nabídka značek a zboží nejenom té nejvyšší kvality, ale také užitné hodnoty, které naleznete a rychle pořídíte na >>> Feedo.cz.