Až 12 hodin v suchu!

Až 12 hodin v suchu!>
Když děti začnou objevovat svět, nemají času nazbyt. Oblékání a zvláště výměna plínek je může na jejich každodenní cestě za novými zážitky pěkně zdržet! A co teprve když už začínají trénovat na nočník ... To chce prostě rychlé a spolehlivé řešení, které pomůže udržet zadeček v suchu. Plenkové kalhotky Pampers Pants byly navržené pro aktivní děti, jejich vlastnosti ale obzvlášť ocení rodiče, tak se jim podívejme na zoubek.

Rychle obléct, rychle svléct

Přebalit malého neposedu je občas nadlidský výkon. Vylepšené dětské plenkové kalhotky Pampers Pants ale přišly s unikátním řešením způsobu oblékání a svlékání a náročným chvilkám prostě a jednoduše odzvonilo! Plenky mají pružný pas po celém obvodu plenky a při oblékání je tak jen jednoduše natáhnete stejně jako skutečné kalhotky. Při svlékání je stačí roztrhnout na bocích, nebo je jedním pohybem stáhnout. Manžetky kolem nožiček se vždy dokonale přizpůsobí a malí průzkumníci se tak mohou rychle a jednoduše vrátit zpátky do akce. Pokud již doma trénujete chození na nočník, tenhle snadný způsob manipulace s plenkou bez lepících pásek určitě nejednou oceníte.

Jako v bavlnce

Aby se malý neposeda cítil opravdu pohodlně, byl pro výrobu plenek použitý materiál, který svou hebkostí připomíná skutečnou bavlnu, zároveň je ale pružný a zaručuje flexibilitu, která je pro celodenní aktivity naprosto nezbytná. O to aby pokožka dýchala se starají mikropóry, které díky cirkulaci vzduchu propouští vlhkost z plenky a pomáhají pokožce  zůstat v suchu. Všechny tyto vlastnosti zajišťují vysoký komfort jak pro dítě, tak pro rodiče. 

Hlavně v suchu

Suchý zadeček je pro každé Pampers plenky prioritotou číslo jedna. Vylepšené plenkové kalhotky Pampers Pants jsou vybaveny převratnou technologií absorpčních kanálků pomáhajících rovnoměrně  a rychle odvádět vlhkost a zabraňujících tak tvorbě mokré zátěže mezi nožičkami. Společně s mikroperličkami Micro Pearls ™, které zadržují vlhkost daleko od pokožky, tak tvoří tandem, na který se můžete spolehnout, jelikož udrží pokožku dítěte v suchu po dobu až 12 hodin.

Prémiová péče o zadeček

Jako všechny Pampers plenky si tyto plenkové kalhotky můžete pořídit také v prémiové řadě. Pampers Premium Care Pants mají široký hebký pas, který se přizpůsobí každému bříšku, prodyšný materiál zajišťuje nepřekonatelný komfort a navíc jsou tyto prémiové plenkové kalhotky obohaceny o pleťové mléko a pomáhají tak ještě více chránit citlivou pokožku vašeho dítěte. Nechybí jim také indikátor vlhkosti, který vás svoji modrou barvou upozorní vždy, když je plenka vašeho děťátka mokrá, což je praktická vychytávka, kterou si rozhodně oblíbíte. Objevovat svět ještě nikdy nebylo tak snadné a pohodlné jako s plenkovými kalhotkami Pampers Pants.

 Rozhodně stojí za vyzkoušení. Vyberte si ty pravé Pampers Pants pro vás → pohodlně na Feedo.cz.