Autosedačky Avionaut – z hangáru až do vašeho auta

Autosedačky Avionaut – z hangáru až do vašeho auta>
Bez dětské autosedačky se v dnešní době obejde málokdo. A pak přichází na řadu rozhodování – jakou, od koho, podle čeho vybrat? Na trhu najdete nepřeberné množství výrobců různých kvalit a rozhodně se vyplatí věnovat výběru čas. Právě výrobce je skvělý startovací bod. ❌ Kupovat autosedačku z druhé ruky nebo z bazaru nedoporučujeme – i při drobné nehodě se totiž skořepina sedačky může poškodit a ačkoli to na první pohled nemusí být vidět, bezpečnost dítěte může být ohrožena.

Proč Avionaut?

Značka Avionaut vznikla ve spolupráci s leteckými inženýry, kteří do ní přináší inovace. Hlavním cílem je vyrobit absolutně bezpečnou a zároveň pohodlnou autosedačku. Řídí se heslem „tvrdá skořepina, měkký vnitřek“ – důraz dávají tedy na bezpečnost a zároveň pohodlí. Celá výroba autosedaček probíhá v Evropě, pod přísnou kontrolou použitých materiálů a výrobních postupů. Pokud je na prvním místě bezpečnost a potom pohodlí, určitě patří do první trojky také vzhled. Málokdo si dnes vybere do auta sedačku, která bude jako pěst na oko. Ani tady se značkou Avionaut nešlápnete vedle. Jejich autosedačky jsou designově zajímavé a snadno rozpoznatelné. Výrobce se pyšní širokou škálou barev a na své si přijde opravdu každý.

Naše tipy

Autosedačka Avionaut Kite+

Skvělou volbou pro novorozence je sedačka Kite+, která poslouží až do 13 kg hmotnosti miminka. Pyšní se zesílenou boční ochranou, která dítě chrání v případě bočního nárazu. A co je důležité pro každého rodiče? Miminku se v ní bude líbit. Autosedačka Kite+ má polstrování z paměťové pěny, která je ještě potažená měkkým jemným materiálem, takže bude jako v peřince. Kite + se hodí do automobilů vybavených isofixem, ale bezpečně ji připevníte i s pomocí pásů. Pokud potřebujete autosedačku častěji přenášet, což se u těchto „vajíček“ může velmi snadno stát, oceníte i ergonomicky tvarované madlo.

Autosedačku Avionaut Kite + seženete zde >>

Autosedačka Evolvair

Pokud už máte nějaký čas vaše zlatíčko doma a z vajíčka vám vyrostlo, bude Evolvair ta pravá sedačka na cesty. Protože (přesně jak v Avionautu říkají) děti rostou rychle, ale to takhle sedačka taky! Využijete ji od 9 do 36 kg – to znamená přibližně až do 12 let věku dítěte. Sedačka je totiž vybavena jedním kouzelným tlačítkem, které vám pomůže přizpůsobit velikost dítěti. Určitě také oceníte měkké potahy, které snadno vyperete a sedačka bude zase vypadat jako nová.

Autosedačku Avionaut Evolvair seženete zde >>

Pokud je vám tato společnost sympatická, její nabídku najdete na stránkách Feedo.cz. My vám přejeme šťastný výběr a spoustu ujetých kilometrů s radostí, dobrou náladou a hlavně – v bezpečí té nejpohodlnější autosedačky.