Aquaint – čistota na každém kroku

Aquaint – čistota na každém kroku>
Každý rodič ví, jak je složité zajistit normální chod domácnosti a zároveň udržet čistotu, kterou děti potřebují. Jaké prostředky ale vybrat, když nechcete zbytečně zatěžovat životní prostředí a zároveň odmítáte své nejmenší vystavovat agresivním čističům s alkoholem či nepříjemnou parfemací? Odpovědí na tuto otázku je Aquaint. Jedná se o 100% přírodní prostředek, díky čemuž je naprosto šetrný jak k lidskému tělu (je vhodný již od narození), tak k přírodě. Aquaint nabízí i ekologicky rozložitelné vlhčené ubrousky a účinný čistič, který je možno zakoupit i v malém cestovním balení.  Abychom o Aquaintu nemluvili pouze teoreticky, rozhodli jsme se pro vás tento ekologický zázrak otestovat přímo maminkami. Abychom ukázali, že Aquaint není pouze pro maminky s dětmi, oslovili jsme i řadu bezdětných žen, které pro vás vyzkoušely Aquaint čistič.  Na co tedy Aquaint používat? Opravdu se jedná o rozložitelné ubrousky? A vyčistí tento ekoprostředek každodenní nečistotu? Na tyto a jiné otázky odpověděly naše respondentky během měsíčního testování produktů značky Aquaint.

Ubrousky

Ubrousky krásně odstraní nečistoty na zadečku a jsou příjemné i na očištění pusinky po kojení,“ říká maminka Veronika.  Pusu i zadeček krásně utřely, jinak se mi líbí, že jsou neparfémované. Mám ráda Huggies, ty mi přijdou ještě mokřejší a mají hezčí povrch toho ubrousku. Na druhou stranu tyhle jsou přírodní, tak se dá pochopit, že ta struktura není tak vyhlazená,“ říká o ubrouscích maminka Jolana. „Mám dvě děti a u starší dcery jsem používala běžné vlhčené ubrousky a s výsledkem jsem nebyla příliš spokojená. Vadila mi ta „umělotina“ a přílišná parfemace, kromě toho nebyly tolik šetrné a způsobovaly opruzeniny. Momentálně používám Aquaint ubrousky a jsem naprosto spokojená, žádná parfemace a náš chlapeček nemá podrážděnou pokožku ani opruzeniny. Myslím, že pro dětskou citlivou pokožku jsou naprosto ideální. Dále se mi líbí myšlenka rozložitelných ubrousků, proto jsem zkusila namočit Aquaint ubrousky do vody a byla jsem mile překvapená. Do pár hodin se ubrousek rozpustil,“ říká maminka Bára. „Já u volby vlhčených ubrousků hledím především na jejich šetrnost. Měli jsme problémy s ekzémem, tudíž bylo velmi obtížné najít vhodné vlhčené ubrousky. Aquaint má z mého pohledu velmi kvalitní a šetrné jak ubrousky, tak i čističe,“ říká o Aquaintu maminka Petra.

Čistič

Super je malé cestovní balení ve spreji. Krásně očistí například spadnutý dudlík nebo madlo u kočárku. Čistič jsem dále využila na dezinfekci hraček, nemusela jsem je tak hned prát v pračce, což je skvělé,” ohodnotila Aquaint čistič maminka Veronika. Aquaint čistič používám úplně na vše, co je potřeba vyčistit. Doma jej využívám na hračky, dudlíky, špinavý jídelní stůl či otření přebalovacího pultu. Skvělé je i cestovní balení, které zajistí rychlé umytí rukou, madla u kočárku, či nákupního vozíku. Dá se také využít jako  skvělá dezinfekce proti virům, tudíž když si dcera na hřišti odřela koleno, mohla jsem jí ránu okamžitě bezbolestně vyčistit,” pochvaluje si maminka Bára. „Jsem ráda, že je takový čistič, který není agresivní a můžu ho tedy v klidu dát synovi na očištění hraček nebo hrdla láhve, to se hodí zejména venku. Dále jsme zjistili, že v teplých letních dnech se dá Aquaint využít i jako fajn osvěžení pokožky,” říká o Aquaintu maminka Jolana.

Testování nás baví!

Aquaint je univerzální, proto není zapotřebí se omezovat pouze na dětské či rodičovské potřeby. Naše respondentky, které jsou bezdětné, pro vás vymyslely/otestovaly i jiné možnosti používání čističe značky Aquaint. „Dostala jsem pro testování malé balení tohoto čističe, tak jsem ho hodila do kabelky a nijak zvlášť jsem nad jeho využitím nepřemýšlela. Spíš jsem byla zvědavá, jestli ho vůbec vytáhnu, nebo zda se bude jednat o další přebytečný artikl v mojí tašce. Pro lepší názornost vám příběh s Aquaintem chci shrnout do bodů, protože jinak by šlo o opravdu dlouhou story,” říká respondentka Jana.
    • Znečištěné brýle. Výborně jím vyčistíte šmouhy na brýlích, ať už na dioptrických, či slunečních. 
    • Osahaný telefon. Aquaint opravdu krásně vyčistí displej telefonu, myslím, že hlavně dámy tento aspekt ocení, protože jak známo, make-up má tendenci se během hovoru obtiskávat na naše telefony.
    • Veřejná doprava. Myslím, že v době koronavirové každý ocení, že si může očistit madlo či jiné prvky, které jsou součástí městské hromadné dopravy. Navíc bonus, nikdo po vás nebude nevraživě koukat, protože Aquaint je bez nepříjemného zápachu.
    • Nápoje v plechovce. Ne vždy má člověk možnost přelít si nápoj z plechovky do sklenice. Tudíž, když jsem byla ve městě, jednoduše jsem použila sprej Aquaint a v klidu jsem si vypila svůj nápoj přímo z plechovky.
    • Osvěžení. Vím, že se jedná primárně o čistič, ale vzhledem k tomu, že v sobě má pouze tělu přirozené látky, využila jsem ho i jako osvěžovač v teplých letních dnech. 
    • Ruce, ruce, ruce. Aquaint lze vážně používat na vše, ale já osobně jsem ho nejvíckrát vytáhla na očištění rukou. (respondentka Jana)
Léto je období cestování, a proto nás zajímalo, jak naše testerky využijí Aquaint na dovolených či výletech.  „Já jsem Aquaint testovala na dovolené v jižních Čechách, kterou jsme strávili na kolech. Musím říct, že mi velikost cestovního balení Aquaintu velmi vyhovovala, protože se krásně vešel do mojí tašky pod sedadlem a tudíž jsem ho měla stále při ruce. Když člověk tráví svou dovolenou aktivně, je jasné, že se při ní také zašpiní. Proto jsem byla ráda, že mám s sebou Aquaint, který pravidelně vyřešil problém špinavých rukou, dále jsem jej použila na vyčištění drobných oděrek, a kromě již zmíněného také jako osvěžení, které bylo zapotřebí,” říká respondentka Magda. „Letos jsme se i přes všechny obavy vydali na dovolenou k moři, a dokonce letadlem. Právě z letiště jsem měla největší strach, a tak jsem při sobě měla pro všechny případy Aquaint. Díky neustálému čištění sebe, ale i věcí okolo mě, jsem měla pocit bezpečí. Zvlášť pak v samotném letadle jsem ocenila, že si mohu očistit madla sedačky i sklápěcí jídelní stolek. Mně samotné se z příliš silných vůní dělá nevolno, proto je skvělé, že je Aquaint bez parfemace. Myslím, že zejména v uzavřených prostorách, jako je letadlo, je zrovna tento aspekt velmi důležitý,” říká Lucie.