10 věcí, které v těhotenství opravdu využijete

10 věcí, které v těhotenství opravdu využijete>
Asi vás nepřekvapí, že v těhotenství oceníte úplně jiné věci, než kdy jindy. A abyste byly pořádně připravené, vyzpovídali jsme pro vás maminku Míšu, která zavzpomínala na to, co jí těhotenství zpříjemňovalo.

Podívejte se s námi:

1. Kojicí či těhotenský polštář Nejen v těhotenství, ale i později při kojení miminka vám pomůže od unavených a bolavých zad, při bolestech kyčlí, kloubů a zamilujete si ho i při spánku na boku. 2. Pohodlné kalhoty Zip se brzy stane vaším úhlavním nepřítelem. Potřebujete kalhoty s těhotenským lemem nebo těhotenské podpůrné legíny, které vám pomohou přizvednutím bříška ulevit i od bolesti zad. Široký výběr najdete i v běžných oděvních řetězcích, často i za pár korun. Pokud vás trápí silnější bolesti, sáhněte rovnou po těhotenském pásu.    3. Audio knihy a podcasty
Vybavte se audioknihami a podcasty. Zpříjemní vám nekonečné čekání v ordinacích všemožných doktorů a pak i procházky s kočárkem. Alespoň si "přečtete" na co jste dříve neměla čas.
Zkuste Radiotéku Českého rozhlasu, najdete v ní zdarma ke stažení moře klasiky.
4. Chytré appky v mobilu
Díky nim můžete sledovat, co se právě odehrává ve vašem bříšku, nebo si společně s tatínkem prohlédnout, jak asi velká vaše fazolka je. Tipy na aplikace najdete zde >>
5. Těhotenskou nebo kojicí podprsenku Správná podprsenka poskytne citlivým prsům potřebnou podporu a později poslouží i jako kojicí. Dnes už seženete i sexy modely, které vám udělají nejen službu, ale i radost. Míša nedala dopustit na bezešvou podprsenku Carriwell s gelovými kosticemi, které se přizpůsobí až o 2 velikosti i při kolísání velikosti prsou mezi kojením. 6. Pedikúra
Nikdy jindy ji tolik neoceníte. Přes bříško totiž brzy budete mít problém se ke svým chodidlům ohnout, natož si je sama upravit. Dopřejte si relax a zajděte si na profesionální pedikůru. Vaše nožky vám poděkují.
7. Kvalitní a pohodlné boty
Investujte do těch s ortopedickou stélkou a z kvalitní kůže. Klenba vašich nohou dostává zabrat. Pokud nechcete trpět bolestmi do konce života, právě teď potřebuje pořádně podepřít.
8. Správná kosmetika pro nohy a bříško
Nohy otékají, těžknou, ale přesto nosí váš nejcennější náklad. Zaslouží si promazávat uvolňujícími krémy a gely.
Mazáním pokožky vašeho rostoucího bříška zase předejdete strijím. Volte hypoalergenní a nejlépe přírodní přípravky. Na bříško si maminky chválí olejíček od Weledy, který obsahuje mandlový olej, vitamín E a další prospěšné složky.
9. Pás do auta
Pokud cestujete autem časteji, speciální pás do auta pro těhotné je rozhodně nutností. Nebojte se do něj investovat, dají se dobře prodat dál a bezpečí vás i miminka za to stojí. 10. Batůžek
Naštěstí jsou batůžky v dnešní době velmi moderní a díky tomu si můžete vybrat z nepřeberného množství. S rostoucím bříškem zjistíte, že je kabelka nepraktická a překáží vám. Batůžek vám uleví, vejde se vám do něj vše potřebné a navíc i trochu vyrovná těžiště :-))
Máte další tipy na pomocníky v těhotenství? Podělte se o ně v komentářích!