1. hračka pro nejmenší - Oball

1. hračka pro nejmenší - Oball>
Čtyřměsíční miminko je čím dál zvídavější a potřebuje stále rozptýlení. Sandrička má pár hraček, které s ní chodí i k doktorce a na návštěvy a na vyhlídky po bytě (v mém náručí) a s kterými si ráda povídá. Ale občas potřebuje nové podněty a předměty, takže nově má i kuličku Oball.
Je barevně výrazná, jsou v ní umístěny malé barevné kuličky na čtyřech místech, které jemně hrkotají a to se Sandričce samozřejmě líbí a hlavně - jde uchopit jakkoliv, jakýmkoliv prstíkem. Přeci jen čtyřměsíční miminko se ještě tak nějak zdokonaluje v úchopu a odhadu, jak daleko je předmět od ručičky a tato růžová koule jí to zjednodušuje, protože ať máchne jakkoliv, tak téměř vždy chytí :)<Má totiž až 28 různě velkých dírek k uchopení. Proto jí využijeme nejlépe i před nočním spánkem, kdy už je Sandrička trošku pasivnější, ale do kojení a ukládání k spánku má ještě celkem daleko.Přes den jí dáváme jiné hračky, různě daleko...ať se snaží a trošku ponervuje :)81301_pinkOball je vhodný i pro malé nerváčky jako je naše malinká...když jí náhodou zůstane na prstíku moc dlouho (divně se do něj zahákne), tak škubne rukou tak, že Oball letí i přes celou místnost :D Hold šikovná po mamince a nervák po tatínkovi ... :) Zároveň to byla první hračka, kterou se naučila chytat do obou ručiček naráz :) Na Oballu si to pořádně natrénovala a teď už to zvládá levou zadní s jakýmkoliv předmětem.
oball
Oball je celosvětově známá hračka a má více variant - tato s hrkálkou je podle mě asi nejvhodnější pro miminka zhruba od toho druhého měsíce (kdy více vnímá a dokáže už samo chytnout hračky). K dispozici je více i barevných variant, ale tak holčička musí mít růžovou :) Je velká tak akorát (cca 10 cm) a lehoučká, takže i když jí vyklouzne z ručky, tak se nemusíme bát, že se lekne toho, že na ní něco padlo...Oball skoro ani necítí a hned se odkutálí (ta hračka, ne Sandrička...na to si ještě počkáme).
 
9 z 10-ti kojenců tuto hračku doporučuje :D, tak proč jim neudělat radost :)
Autorkou tohoto příspěvku je Zuzka z blogu SpaceSusi. Brzy vám přinese další zhodnocení! 
profil3